torstai 28. kesäkuuta 2012

Koivuhuussin sisustus

Lupasin jossain vaiheessa ottaa valokuvia ja näyttää kuinka Koivuhuussimme on sisustettu.
Eilen illalla sataa tihnutti taas kerran ja lämpömittarissa oli huimat + 10 astetta. Oli niin komea kesäsää, että  minua houkutti ajatus pyöriä kameran kanssa huussissa :)

Tältä näyttää huussi sisältä. Sain idean, että ankean harmaa hajuputki pitää peittää koivun tuohella, siitä oikeastaan koko huussin sisutusidea lähti liikkeelle päässäni. Seuraavaksi totesin, että haluan oikeat koivunrungot myös poikittain laudoituksien väliin. Vihreään peltitonkkaan voi poimia huussiin menomatkalla ihania luonnonkukkia. Sitruskynttilä karkoittaa enimmät inisijät. Kudotun leppäkertun ostin viime kesänä joltain ulkomaalaiselta kaupustelijalta, joka ilmestyi työpaikalleni. Leppäkerttu löysi nyt uuden kodin, se siirtyi työpöydältäni huussiin :)


Ostin kirpputorilta 5 eurolla peilin. Maalasin sen koivuiset kehykset vihreäksi ja laitoin ristikot keskelle. Peili-ikkuna tuo nyt avaruutta huussiin ja voihan siitä huussista pois lähtiessä vilkaista onko ilme helpottuneen näköinen ;)


Vessapaperiteline on koivunrungossa, jonka toin huussin sisälle, että sain ripustettua vihreät lasipallot sen oksiin. Olen aina ihaillut verkossa olevia lasipalloja, mutta en ole keksinyt mihin paikkaan niitä voisin laittaa. Nyt ostin innoissani lasipalloja ja ajattelin, että pitäähän huusissa olla myös jotain sellaista millä ei ole järkevää käyttötarkoitusta vain silmäniloa. 


Jokaisessa huussissa tarvitsee tietysti olla myös ajanvietetettä. Lukemista löytyy nurkassa olevasta lehtitelineestä. Lehtiteline on myös parin vuoden takainen kirpputorilöytö, jonka toin mökiltä huussiin.

Huusissa ei asustele ainakaan vielä lintuja, mutta kylläkin yksi hajusieppo. Sitä täytyy aina muistaa käyttää, jotta huussiin ei pesiydy hajuhaittoja :)

Joka huusissa täytyy olla tietysti myös lisävarustelaatikko, josta löytyy tarvikkeita monenlaiseen hätään. Jos sitruskynttilä ei karkoita tarpeeksi inisijöitä, voi suhautella vähän offia. Vessapaperista voi vaikka askarrella tai jos siivousvimma iskee voi lakaista lattioita. Tulitikutkin varustelaatikosta löytyy !
1 kommentti:

  1. Ja tuonne pitäisi vielä raskia jotain jättää käynnillään, voi ei!!
    Ei sinulta ainakaan mielikuvitusta puutu ;-DD Lopputulos on kaunis ja hieno.

    VastaaPoista