lauantai 15. joulukuuta 2012

Mandala

Mandalani tein mehiläisvahalla, tausta tietokonemosaiikkia :)


33 kommenttia:

 1. Hunajaa kun on, niin onko hunajaista tuoksua?

  Ihanan jouluisat pirteät värit.
  Joulupallo on valmis kuusen oksalle.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mieto hunajantuoksu on havaittavissa.
   Joulupallo taisi tästä mandalastani tulla, on vaan aika iso,joten ehkä kuusen latvaan.

   Poista
 2. Tuo mehiläisvaha on kyllä hienoa materiaalia. Joulun jälkeen haluan kokeilla. Väri on niin kuultavaa ja kaunista. Aloin nähdä mandalassasi lintuja, vuoria, tuulia... Kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta kokeilemaan, uskon että ihastut tähän materiaaliin. Kuultavaa saa aikaan, kun ei laita liikaa vahaa.

   Poista
 3. Oi että on kaunis kiinalaisvaikutteinen mandala. Tykkään näistä mausteisista väreistä. Mehiläisvahaa olen käyttänyt opiskeluaikoina batiikkitöissä; harjoitustöissä :)

  ps. En ole koskaan valmistanut mosaiikkitöitä lasista. Ois varmasti kivaa. Osaatko sinä valmistaa? Minulta vois saada nuo originaalit suunnitelmat, mutta valmistaja pitäis etsiä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ! Mielessäni kävi sama ajatus, kun mandalani alkoi syntyä, eli joku geishan kimono :) Minäkään en ole koskaan valmistanut lasista mosaiikkitöitä. Se olisi varmasti kivaa. Jospa joku bloggaaja lukee tekstejämme, ja ilmoittautuu meille opettajaksi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä piipahtaa täällä :) Arvaa muistanko yleensä käydä, jos esitän kysymyksen; no en. Kimonoa muuten muistuttaa. Kaunista.

   Hyvää Jouluaikaa sinulle!

   ps. Kerkesin muuten Uunalle laittaa samaa viestiä, että kun hän näistä mosaiikkitöistä tietää enemmän, että tietäiskö se valmistajaa. Hienoa ois myös oppia.

   Poista
 5. upeaa, itämaista tunnelmaa. Kerrassaan ihana tuo kiinanpunainen väri!

  VastaaPoista
 6. Aivan upea! Minulle täysin uusi materiaali tämäkin.

  VastaaPoista
 7. wunderschön diese Wachsarbeit Mosaik es hat was warmes herzliches!

  VastaaPoista
 8. Japanilais henkinen tikkari;) Hienot värit.

  VastaaPoista
 9. Kaunis on ja hienosti perinteiset joulun värit ja sävyt hehkuvat ja tuovat lämmintä tunnelmaa. Rohkea ja elävä kuten tekijäkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulunvärejä on tosiaan hiipinyt mandalaani. Rohkea ja elävä tietysti, niinkuin tekijänsä ;)

   Poista
 10. Liekehtivän lämmin ja jouluisa. Ihana.

  VastaaPoista
 11. Tuoksuvan luonnonmateriaalin työstäminen on varmasti voimaannuttava prosessi! Jotakin, mikä digityöskentelystä jää puuttumaan. Leimuava värikontrasti taustanvalinnassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on niin mieto ettei sitä tunne, ellei ihan tarkotuksella työnnä nenäänsä kiinni ;) Voimaannuttavaa minusta ainakin luomisprosessi on tosiaan !

   Poista
 12. Liebe Perhotar,
  deine Bienenwachstechnik ist absolut genial, ich bin begeistert, auch vom lieblichen Rotton, ein wunderschönes Mandala...
  Herzliche Grüsse, Sichtwiese

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mehiläisvaha on mielenkiintoinen materiaali ja hauska työstää.

   Poista
 13. Yhtäaikaisesti pirteä kuin tekijänsäkin. Tausta antaa hienon tasapainon syvälle punaiselle. Selvää joulujännitystä ilmassa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirteä, juu :) Joulujännitystä on ilmassa ja laatikoiden tuoksua !

   Poista
 14. Hienoa jälkeä mehiläisvahalla saat! Jouluinen kaunis mandala, Tonttujen kiireisiä askeleita ja joulun tuoksua. Enkelikin tuo tunnelmaa, etkä ole unohtanut lintusiakaan. Näen jonkun räppivän lumikinoksessa, ne ovatkin kohta niin korkeita, että tarvitaan nuo tikapuut :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos ! Tontuillani ei ole tänä vuonna kiire. Lanttu, porkkana,- ja punajuurilaatikot on jo tehty. Maksalaatikkoon kiehuu juuri keittiössä riisipuuro :) Joulutunnelmaa luovat enkelini ja lintuset. Onneksi on tikapuut, että saan kinoksien päälle jäälyhtyni.

  VastaaPoista
 16. Jouluista lämpöä hehkuu kaunis mandalasi. Jännä tekniikka tuo mehiläisvahajuttu.
  Oikein hyvää joulun aikaa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Oikein mukavaa joulun aikaa myös sinulle :)

   Poista
 17. Kuvataiteen tekniikoista en mitään ymmärrä, mutta tätä työtä tekisi mieli koskea. Ja tietysti nuuskiakin, jos kerran mehiläisvahaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ymmärrä kuvataiteen tekniikoita tai siis en ole niihin perehtynyt. Olen vain sellainen testailija ja ideoija. Kokeilen mielelläni aina jotain uutta. Mehiläisvaha mandala on aika sileä, sitä mielellään kädellä silitteleekin :) Nuuskaistakkin voi !

   Poista
 18. Mehiläisvaha kiinnostaa minuakin. Mietin mitä sanoisin, mutta en oikein osaa sanoa mitään, mutta kuitenkin tykkään kovasti ja siinä on jotain mitä en osaa selittää, ehkä se on halu koskettaa.
  Hyvää joulua Sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Siinä täytyy silloin olla jotain jos ei sanat riitä kertomaan :) On ihana kuulla, että monille välittyy tunne, että haluaisivat mandalaani koskettaa ! Hyvää Joulua sinulle myös !

   Poista