tiistai 28. elokuuta 2012

Tunnustus !Sain tämän suloisen tunnustuksen Ainan ja Hiltan-blogista, lämmin kiitos siitä ♥ ! En vain ollut ehtinyt siivouksiltani tunnustusta hoksaamaan, sain tiedon tunnustuksesta kun käväisin eilen Ainan ja Hiltan luona :) 


On mukava, että Aina pitää minua ilopillerinä, sitä haluaisin olla kaikille joka päivä :) Monipuolisuuteni on toisinaan hyve, toisinaan taas ei, kun tulee touhuttua monenlaista yhtä aikaa eikä malta keskittyä yhteen asiaan. Tunnustus meinasi mennä siis ihan ohi, kun olen blogeja ehtinyt vain pikaisesti seuraamaan. Onneksi tuli perille asti kasvotusten :)
Tunnustuksen säännöt ovat:
1. Kiitä linkin kera blokkaajaa, jolta sait sen.
2. Anna tunnustus (5) suosikkiblogillesi ja kerro heille siitä.
3. Kopioi Pos it ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempiblokkaajasi jakavat sen eteenpäin.
Eli...anna tunnustus vain (5) ihanalle blogille (tämä onkin se vaikein juttu.)Jaan tämän tunnustuksen mielelläni seuraaville ihanille blogeille, jotka tuovat päiviini piristystä ja mukavaa seurattavaa. Moni muukin seuraamani blogi ansaitsee tämän tunnustuksen, mutta he ovat sen jo saaneet :) 


Kiirepakolainen : Osaat tehdä kadonneilla viivoilla nauruhermoja kutkuttelevia tuotoksia. Odatan aina innolla mitä hauskaa olet taas keksinyt. 

Valokki:  Maalaamasi voimaeläintaulut huokuvat voimaa. Unisiepparisi ovat täynnä valoa. Tarinasi koskettavat syvälle sieluun. 

Tulentekijä Tuikku : Mandalasi kiehtoo minua. Odotan aina, että mitä mielenkiintoista olet niihin piirtänyt. Mandaloitasi on mukava tulkita.

Selma : Tunnistan sinussa samanlaisen näprääjän, kuin itsekin olen. Kortteja, koruja ja kylttejä tms. voi tehdä ihan mistä materiaalista vain.

Haltija : Minäkin istun usein runotuolissani kiven sisällä ja sanat istuvat jalkojeni juuressa odottaen että lähdemme yhdessä tutkimaan jotain uutta ja erilaista. Silloin tosiaan sattuu ja tapahtuu. Rakastan kirjoittamista niinkuin sinäkin :) 

9 kommenttia:

 1. Ilopilleri olet varmasti kaikille ja tunnustuksesi ansainnut.
  Parhaille mahdollisille bloggaajille lähetit tunnustuksen. Hienoa ♥
  Vaikka mielestäni jokainen on paras mahdollinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein usko pillereiden parantavaan voimaan, mutta ilopillereitä suosittelen kaikille. Tosin niihinkin voi jäädä koukkuun :) Kaikki bloggaajat ovat parhaita mahdollisia tunnuksen saajia.

   Poista
 2. Kiitos saamastani tunnustuksesta :)

  VastaaPoista
 3. Oi, kiitos, olen aivan hämmentynyt tällaisesta tunnustuksesta. Olen niin paljon omassa kivessäni kirjoittamassa, että muu maailma tahtoo lipsua ohi. Tämän en anna mennä ohi, vaan vien kotikiveni seinälle, jotta sanatkin näkevät ja saavat ihailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnustus tuli kuitenkin perille kivenkin sisään, eli jos jotain ansaitsee se tulee vaikka kallioiden lävitse ;) Sanasi saavat tunnustuksesta lisäpotkua ja varmuutta. Niistä tulee rohkeita ja ylväitä :)

   Poista
 4. Kiitos kaunis täältä ponnahtaa! Olen tällaisen jo vastaanottanut, mutta se ei vähennä ilon tunnettani, kun sinä valitsit blogini tunnustuksen arvoiseksi. En nyt kuitenkaan jatka tätä, ethän pane pahaksesi. Lisään nimesi sivulleni tunnuspostaukseen.
  ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä ! Halusin antaa sinulle tuplatunnustuksen, koska olet oikea viivojen taituri. En pane pahakseni vaikka et jatka tunnustuksen jakamista :)

   Poista
 5. Voi kiitos tästä ihanata tunnustuksesta ;) ilahduin siitä kovin.

  VastaaPoista