tiistai 25. syyskuuta 2012

Perhottaren päiväunia

Nyt olen tyytyväinen ja hieman ylpeäkin itsestäni. On olemassa unelmia ja haaveita, jotka pyörivät vain mielessä. Unelmat ja haaveet eivät vaan tahdo toteutua, jos niiden eteen ei ole valmis tekemään jotain :)
Minä olen haaveillut runokirjasta, jossa olisi ottamiani perhosvalokuvia ja runojani. Lähetin runot ja muutaman valokuvan ehdolle yhdelle kustantajalle kesällä, mutta sieltä ei ole kuulunut mitään :(
No, onni onnettomuudessa, että lähetin runoni, sillä ne eivät kadonneet sähköpostistani, kun tietokoneeni irtisanoi työsopimuksen kesällä.
Tein siis itse unelmastani totta. Unelma vaati noin kahden työpäivän verran hommia, kun etsin käsiini kaikki perhosvalokuvani ja valikoin runot kirjaani. Eilen sain käteeni valmiin teokseni, johon olen tyytyväinen. Perhottaren päiväunia-runokirjassa on 36 sivua perhoskuvia ja runoja. Nyt valokuvat ja tekstit eivät pääse katoamaan, jos tietokone tilttaa !


Tälläiseltä näyttää minun runokirjani kansi. Perhotar tietysti tarkkailee kannessa !


Kirjan sisäsivuilla on perhosvalokuvia  ja runopätkiä ! Tässä on muutama aukeama kirjasta.

13 kommenttia:

 1. ONNITTELEN SINUA SAAVUTUKSESTA!! Minullakin on vastaava unelma toteutuksen alkuvaiheessa, mutta voipi kestää vielä kauan! Missä teetit sen?
  Ja vielä niin kaunis kirja, olisi kiva lukea runotkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS ! Ei muuta kuin vaan alat nyt toteuttamaan unelmaasi. Teetin tämän kovakantisen kirjan Ifolorilla, hinta postikuluineen 24,90, eli ei ole hinnallakaan pilattu :) Täytynee ripotella noita valokuvia runoineen tänne blogiin, niin pääsette makustelemaan niitä.

   Poista
 2. Oi, kuinka kauniilta näyttää! ONNEA, onnea! Tämä työ kannattaa tehdä, minä olen antanut tehdä kollaaseistanikin kirjan ja monista muista. Kivempi katsella kuin muistitikulta.
  Teitkö tämän ifolorilla? Minusta sinun kannattaisi antaa tehdä tämä BODilla, tämä menisi varmaan kaupaksi, näyttää tosi houkuttelevalta. Tosin BODin kuvat eivät ole niin hyviä kuin Ifolorilla, ja hintaakin tulee, kun on värikuvia, mutta kuitenkin kirja olisi myynnissä. Minuakin kiinnostaisi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS ! Kirjaa on mukavampi rauhassa katsella vaikka köllötellen sohvalla :) Tein tämän kirjasen Ifolorilla. Mikä systeemi BOD on ? Sama vastaus kuin Tuulennollekkin, eli laitan jossain vaiheessa runoja tänne blogiini. Ne ovat osalle varmaan tuttuja, koska niitä oli vuodatuksen puolella blogissani.

   Poista
 3. Hienoa, nyt ovat tallessa, sekä perhoset, että runot. Yksi kirja sitten minulle kiitos. Vai onko tämä ainoa? Jos on, niin seuraavasta painoksesta sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vielä ainoa, kun halusin nähdä mitä teokseni näyttää. Näytti ihan hyvältä, joten täytynee ottaa seuraava painos :) Tottakai sinunkin pitää päästä nauttimaan päiväunista !

   Poista
 4. Onnittelut :)
  Minustakin on ihan mahtavia nämä valokuvausaiheiset kirjatoteutukset tuolla Ifillä, kun niihin voi liittää kivasti tekstejä myös. Tää on niin hieno kirja, eikä hintakaan päätä huimaa :) Hyvä Sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ! Valokuvista ja teksteistä saa tosiaan tehtyä itse kivoja kirjasia.

   Poista
 5. Kaunis kirja, tämän voisi vaikka antaa lahjaksi:) Olet tosi topakka tyttö kun teet mitä haluat, siinä kun muut vain haaveilevat (tarkoittaa myös minua) Ja asemointikin on just jetsulleen kohdallaan, mitään en käytännön toteutuksesta ymmärrä, mutta kun näen onnistuneen jutun, niin sen tajuan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pidän itse omatekemistä lahjoista, eli uskon, että näitäkin kirjasia vielä lahjaksi viedään. Topakka olen juu, ja teen kyllä aika usein mitä haluan :) Käytännön toteutus oli helppoa, eli onnistuu varmasti kaikilta muiltakin.

   Poista
 6. Voi kuinka ihanaa, että olet saanut tehtyä unelmastasi totta. Onnea! Kirja näyttä niin herkulliselta ja kauniilta. Itselläni on sama haave. Olen jo tutustunut tuohon Bod systeemiin alustavasti. Vielä en ole pysytnyt valitsemaan kirjaan kaikkia runoja ja kuvia ihan valmiiksi. Työn alla on kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ! Hienoa, että sinunkin haaveesi on toteutumassa. Odotan innolla, että näen sinun tuotoksiasi ! Pitää minunkin tutustua tuohon Bodiin tarkemmin.

   Poista
 7. Hei!
  Kiitos viimeisestä Elämä On valokuvanäyttelyn kuvaajilta. Ja onnea uudelle kirjasellesi ♥

  VastaaPoista