torstai 7. helmikuuta 2013

Leikkiminen jatkuu : ympyröitä, vahaliitua ja vesiväriä

SatuSivellin-blogissa leikittely jatkuu. Suola vaihdettiin vahaliituihin ja vesiväreihin. Tehtäviä oli kaksi erilaista.
Ensimmäisenä tehtävänä oli piirtää vahaväreillä ympyröitä, mutkat oli sallittu, mutta kättä tai oikeastaan väriliitua ei saanut irrottaa paperista kesken piirtelyn. Lopuksi sitten vesiväreillä maalaus koko työn ylitse. 
Toisessa tehtävässä piti piirtää vahaliidulla ympyröitä, mutta selkeästi erilleen. Sitten piti päättää haluaako jatkaa avaruuteen vai kukkatarhaan. Jatkoin matkaani kukkatarhaan, ympyrät saivat yllensä terälehdet. Ja sitten heitettiin taas vesiväriä päälle. Jännityksellä odotin, että mitä papereilleni ilmestyy. 

24 kommenttia:

 1. Kauniita kukkasia vihreällä niityllä.
  Kunpa jo pääsisikin poimimaan :))

  VastaaPoista
 2. Eli maan ja taivaan välillä liitelit. Ylempi on kuin kudonta malli, hieno ja alhaalla elät jo ensi kesää kukkatarhassasi :-) Teki kivaa tuo väri kukille.

  VastaaPoista
 3. Kätesi on jaksanut hienosti kieputtaa serpentiini kiehkuraa.
  Alinna ihana meren tunnelmainen puutarha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Serpentiinistä tykkään. Meren tunnelmaa itse myös huomasin, olen tallentanut kuvat nimellä kukkameri, vaikka kukkaniitty sen piti olla ..

   Poista
 4. Kiemurtelut ja ympyrät ovat kuin helminauhoja ja sitten vesivärin jälkeen kuin silkkikangasta, kimalteineen kaikkineen. Kaunista!

  VastaaPoista
 5. Ihana seurata töiden etenemistä. Toinen kuva kiehtoo kovin, siinä on keijujen laskeutumisrata vihreälle kukkaniitylle.
  Kukkaniitty on kyllä kaunis! Jos se olisi tehty akvarellipaperille, voisit varovasti pestä siveltimellä joihinkin terälehtiin valoheijasteita.

  VastaaPoista
 6. Hieno lopputulos! Siskon lailla mulla tuli mieleen kaunis silkkikangas, vaikka kimonoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Pitänee alkaa kimonokangas-suunnittelijaksi.

   Poista
 7. Haastevastauksia on kiva katsella, kuka näkee mitäkin. Minulle tuli ekasta mieleen vappu ja serpentiinit. Toinen on kuin kangas tai tapetti, kaunis ja huolella tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on hauska kiertää katselemassa mitä kukanenkin on tehnyt. Työt ovat uniikkeja, niin kuin tekijänsä :)

   Poista
 8. Vaikka tehtävänanto on sama, vastaukset on niin ihanan erilaisia, kuten sinunkin.

  VastaaPoista
 9. Kaunista helminauhaa ylinnä ja kukkaketosi on ihana!!

  VastaaPoista
 10. Ihanan värisiä kiemuroita ekassa ja toisessa vasta hieno kukkamaa olikin, ja mitkä ihanat värit!

  VastaaPoista
 11. Kävin etsimässä mehiläisvahavärikuvaasi ja huomasin, että sinulla ei ole käytössä "tunnisteet"-kohtaa lainkaan. Sen saa lisäämällä gadgetin ja valitsemalla sitten esiin tulevasta taulukosta kohdan "Tunnisteet".
  Ehkä et ole halunnut ottaa tätä käyttöön, mutta kannattaa miettiä, koska se auttaa etsimään jotain tiettyä bloggausta. Löysin kyllä etsimäni joulukuusta, mutta entä jos se olisikin ollut lokakuussa??

  VastaaPoista
 12. Tiedän :) Tunnisteet vie niin paljon tilaa, että en ole niitä laittanut. Joutuu etsimään, jos haluaa katsoa jotain vanhaa ;) Jos olisi ollut lokakuussa, olisit joutunut etsimään kauemmin !

  VastaaPoista
 13. Minulla nuo välivaiheet jäi kuvaamatta, mutta eipä sen väliä enää. Olet onnistunut kaikinpuolin luomaan satumaisia maisemia ja kukkaniittyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! On aika jännä huomata miten iso ero töillä on ennen vesivärjäystä.

   Poista