keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Maaginen päivämäärä 12.12.2012

Näin maagisen päivän 12.12.2012 kunniaksi päätin vähän huvin vuoksi tehdä Hömppätestejä :)

Kävin testaamassa : http://www.avatv.fi/kuudesaisti/artikkeli.shtml/nain-loydat-oman-voimaelaimesi/2012/12/1671742

Vastaukset olivat hulvattomia ja sain nauraa, joten suosittelen muillekkin testausintoisille !

Minkä eläimen sielu minulla on  ?

Minulla on Kotikissan sielu :

Minulla on kotikissan sisin. Rakastan leppeää elämää, ja vietän aikaa tehden minua miellyttäviä asioita.

Olen toisinaan pirullinen, mutta omilleni reilu ja rakastava. Rakastan myös itseäni, joten pitää varoa, etten jätä muita huomioimatta ! Osaan jo hankkia huomiota ja huolehtia itsestäni niin hyvin, että minulla on varaa jakaa huomiota muillekin.


Testasin myös

Minkä värinen on sieluni silmä ?

Sieluni silmä on elämää nähnyt
Vaikka en olisi vanha, sieluni saattaa olla. Se on nähnyt elämää eikä nolostu tai pelästy helposti. Kuitenkin inhimillinen ja hyvä; yritän olla kaikille ystävä ja hyväksyä heidät. Osaan pitää itsestäni huolta, ja levittää hyvyyttäsi, kun joku sitä tarvitsee. Elämää nähneet vaarat liittyvät lähinnä kaavoihin kangistumiseen, mutta minä olen ainakin toistaiseksi välttänyt moiset karikot.

Mikä kissapeto olen ?

Olen leopardi
Tekisikö mieleni kivuta puuhun ja alkaa lötkötellä sen oksalla ? No ei ihme, sillä olen leopardi !

Leopardi muistuttaa eniten peruskissaa siinä, että se sopeutuu isoista kissapedoista parhaiten erilaisiin elinympäristöihin. Olen siis melko mutkaton tyyppi ja kotonani lähes kaikkialla minne satunkin eksymään. Kumppanina olen melko omistautuva, enkä välttämättä kaihda pientä yhteenottoakaan, jos joku yrittää vokotella minun puolisoani.

Eräs parhaista valteistani on kärsivällisyys - siis tiettyyn pisteeseen saakka. Kun tiedän mitä haluan, jaksan jahdata päämäärääni kärsivällisesti ja pitkään – kunnes huomaan tilaisuuteni koittaneen ja hyökkään kimppuun kuin… no, leopardi !

7 kommenttia:

 1. Ahaa, vai sellainen "kissa". taitaa olla tottakin ;)

  VastaaPoista
 2. Voi vinetto, nyt on todellakin maaginen päivä! 12.12.12, sitä miten nämä määritelmät sopivat Sinuun on paha sanoa, mutta kissakasviksi minäkin olen Sinut jotenkin ajatellut:) Pitänee käydä tuolla sivustolla itsekin...

  VastaaPoista
 3. Minä olin aivan tavallinen kissa :-o

  VastaaPoista
 4. Nyt täytyykin mennä kokeilemaan, vaikka ei enää olekaan maaginen päivä, mutta ehkä totuus silti paljastuu. Monenlaista mielenkiistoista selvisi, arvasinkin että sielusi silmä on jo paljon nähnyt. Kaikki muukin sopii tosi hyvin...nyt kokeilemaan.....

  VastaaPoista