keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Perhosenkeli- Ensisuudelma

Minulle sattuu aina välillä mielenkiintoisia asioita. Ihastuin Roomassa yhteen enkelikorttiin, kun huomasin, että toisella enkelillä on perhosen siivet. Ostin kortin ja kotia tultuani laitoin sen makuuhuoneen nurkkaan, sinne missä minun kolme enkelirasiaa ovat. En ajatellut asiaa sen ihmeemmin, mietin vaan että kortti saa olla siinä kunnes hankin sille kehykset. Nyt huomasin pari päivää sitten, että ylimmässä enkelilaatikossa on sama kuva kuin kortissa, eli perhosen siivet on enkelin selässä. Mietin, että mitä tämä tarkoittaa ? En ollut aiemmin huomannut asiaa, vaikka rasiat ovat olleet minulla noin vuoden. No, piti nyt sitten etsiä netistä tietoa enkelikortista.  Tämän ihanan kuvan on taiteillut ranskalainen taidemaalari William-Adolphe Bouguereau (30. marraskuuta 1825 – 19. elokuuta 1905). Teoksen nimi on Ensisuudelma, 1873. No, nyt tuli tämäkin asia selvitettyä :)

Tässä on kortti ja enkelirasiani. Tämä enkelikuva kiehtoo minua erityisesti perhosen siipien takia :) 


8 kommenttia:

 1. Oi, kuinka ihana nimi tällä kortilla. Tosi suloisia nuo enkelirasiat.

  VastaaPoista
 2. Olen Matkattaren kanssa samaa mieltä: Ihana yhteensattuma. Nyt sinulla on Ensisuudelma kortille ikioma säilytyslaatikko, se on siellä perhosen siipien suojassa.

  VastaaPoista
 3. Niin, hassuja asioita vain tapahtuu. Suloisia suukottelijoita ovatkin.

  VastaaPoista
 4. Roomaan asti piti mennä, että löysit perhosensiivet omasta huoneestasi ;-DDD Hassu yhteensattuma kuitenkin.

  VastaaPoista
 5. Hieno juttu! Kaikki kuitenkin erilaisia ja tosi kauniita. Hyvä kun selvisi tekijäkin, se lisää arvoa (siis itselle) ei niinkään rahallisesti.

  VastaaPoista
 6. Imeellisiä yhteensattumia tapahtuu välillä.
  Hellyttäviä kauniita enkeleitä.

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniita ovat nämä enkelijutut..

  VastaaPoista