maanantai 16. tammikuuta 2017

Perhotar on lähtenyt lennolle Paratiisilinnuttaren kanssa

Hei kaikki Perhottaren ystävät. Perhotar on ollut todella pitkään lentotauolla. Nyt on taas aika lähteä elämän tarjoamille uusille ja ihmeellisille lennoille. Perhotar lähtee lentelemään nyt Paratiisilinnuttaren kanssa. Yhdessä elämän ihmeiden ja ilojen ihmetteleminen on mukavaa.

Tervetuloa mukaan lennollemme  osoitteessa: https://paratiisilinnutar.blogspot.fi3 kommenttia:

 1. Hei Perhotar! Olen silloin tällöin käynyt kurkkaamassa päiväkirjaasi kaipauksella, ilman lentohavaintoja. Mutta nyt IHANAA, ETTÄ SIIPESI KANTAVAT TAAS,toivottavasti entistä vahvempina pitkän lentotauon jälkeen. Ihmetellään yhdessä elämän ihmeitä ja iloja. Mukavasti alkoi tämä Suomi100 juhlavuosi kera Perhottaren lennon. Hyvää alkanutta vuotta 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Raija! Kiva että joku vielä kaipailee ja käy vilkaisemassa Perhottaren päiväkirjaa ja täältä siirtyy liitelemään ja lentelemään Paratiisilinnuttaren kanssa. Nyt pitää vaan harjoitella lentelyä, mutta eiköhän se muistu mieleen taas kuin pyörällä ajo☺ Hienoja hetkiä viettäkäämme yhdessä vuonna 2017 !

   Poista
 2. Suloista sunnuntaita ja hyvää Runebergin päivää!
  Toivon Perhottarelle ja Paratiisilinnuttarelle hyvää, kestävää ystävyyttä ja pitkiä onnistuneita lentomatkoja elämän ilojen ja ihmeiden keskellä!

  VastaaPoista