perjantai 6. heinäkuuta 2012

Salakylpijä kylpytynnyrissä

Tänä kesänä meillä on ollut mökillä aika usein ystäviä ja sukulaisia saunomassa sekä nautiskelemassa kylpytynnyrin kylvyistä.
Tänään kylpytynnyrissä oli salakylpijä. Tämä kylpijä oli noin tulitikkurasian kokoinen ja tosi vikkelä.
Poika haavitsi salakylpijää ja minä yritin napata valokuvaa. Haastavaa oli. Olen eläinrakas, mutta taisinpa välillä kiljua, kun salakylpijä meinasi lähteä haavista lentelemään minua kohden. No, hauskaa ainakin oli ja sain kuvankin salakylpijästä. Ja aika hienon kuvan samalla myös vesipisarasta kuvan alareunassa.


4 kommenttia:

 1. Nämä veijarit valtaavat hyvät uimapaikat. Esim. vesisaavit ja lammessa meillä on noita useita. Harmittomia, mutta rumia otuksia.
  Sekin halusi kokeilla hienoa kylpytynnyriä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttävät veijarit tekevän.
   Onneksi ovat harmittomia eikä tuo nyt oikeastaan ole edes ruma, iso koppanaksi kylläkin;)

   Poista
 2. Puhdasta ja kauniin sinistä vettä, kyllä sinne kuka tahansa pulahtaisi. Tosin ei mielellään tuon veijarin kanssa, joten onneksi saitte pois. Kuva onnistui tosi hyvin, on liikettä ja pisaroita ja otuskin vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylpytynnyrin sisus on vaaleansinistä lasikuitua, joten sinne laskettu kirkas lähdevesi näyttää houkuttelevan siniseltä :)
   Ei muuten otettu veijaria eilen pois, se uiskentelee vedessä vielä. Täytyy se kuitenkin ottaa pois, kun vesi tänään tai huomenna lämmitetään. En halua tuollaisen veijarin kanssa kylpeä....

   Poista