maanantai 26. marraskuuta 2012

Sininen käsiKäyn aika usein vilkaisemassa Astron sivuilla horoskooppiani, ja nyt huomasin, että aika useat bloggariystäväni ovat sivuilla myös vierailleet. 

Niinpä  minunkin täytyi käydä vilkaisemassa www.astro.fi-sivulta mikä Maya olen. Olen käynyt joskus aiemminkin, mutta en muistanut mikä olen :)

Aika hyvin taitaa minuun päteä tämä, ja Ainakin taisi olla sinikätinen ;)

Minä olen Maya-horoskoopiltani syntymäaikani mukaan : 


Sininen Solaarinen käsi

Sininen Käsi

Taiteileminen vapauden ja vastuun välillä on ydinkysymys sinulle Sininen Käsi, Loppuunsuorituksen voima. Edustat ennen kaikkea toimintaa. Usein nähdään, miten ensin teet ja vasta jälkeenpäin katsot, mitä tulikaan tehdyksi. Omaperäisyytesi on niin ihailtavaa, että joillakin ihailu voi kääntyä jopa kateudeksi. Teet asioita myös toisten puolesta, koska olet jalomielinen, antelias, yhteistyöhaluinen ja rauhaa rakastava.

Solaarinen

Mayojen syklisessä numerokierrossa yhdestä kolmeentoista yhdeksän on sinun numerosi. Tämä on tarkoituksen solaarinen sointu, ja se korostaa oivaltamisen tärkeyttä elämässäsi. Solaarisen sointuenergian tarkoitus on antaa toiminnallesi muoto, löytää uusia suuntia, ja myös lähteä toteuttamaan niitä.

6 kommenttia:

 1. Aika hyvin näyttää samalta. Eka sitä onkin. Mutta hauskaahan se on korjata virheitään, jos sattuu olemaan sillä tuulella. Muuten se ottaa päähän ;-D

  Muistelin käyneeni ennenkin astrossa ja senkin muistelin, että olisimme saman käden alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jos sattuu hauskoja virheitä, niin niitä on hauska korjata, mutta muuten potuttaa :)
   Saman käden alla olemme !

   Poista
 2. Oi, minäkin olisin halunnut olla sinikätinen! Eli heti löytyi yksi kateellinen. Omaperäisyytesi on ihailtavaa...
  No, ok, kyllä tähtikin on hieno olla, etenkin kun saa olla energian välittäjänä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, pitäähän meidän joukossa olla yksi loistava tähtikin, miten me muuten näkisimme katsoa tekosiamme :) Omaperäisyys on osa itsepäistä luonnettani, taitavat olla nuo kaksi veijaria siskoksia ;)

   Poista